ELAZIĞ / KOVANCILAR - İsmet Paşa Ortaokulu

Öğretmen ve öğrencilere ücretsiz EBA hizmeti!

18 milyon öğrenci ve 1 milyon öğretmen tarafından kullanılmakta olan EBA' ya, öğretmen ve öğrencilerin ücretsiz erişebilmesini sağlamak için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında protokol imzalandı.

Öğretmen ve öğrencilere ücretsiz EBA hizmeti!

Nisan sonundan itibaren 3 GB ücretsiz kullanım hakkı sunulacak. SMS ile kampanyaya katılan tüm bireysel müşteriler bundan yararlanabilecek. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone' un faturasız mobil müşterileri ise hat açık kalma yükümlülüklerini yerine getirmesi şartıyla kampanyadan yararlanabilecek.

Mevcut ve yeni müşteriler ise kayıt tarihi itibariyle 1 yıl faydalanacak. Sosyal eğitim platformu EBA' ya öğretmenler hazırladıkları içerikleri yükleyebilirken, başka öğretmenler tarafından paylaşılan not ve sunumlara ulaşabiliyor.

Yayın: 30.05.2019 - Güncelleme: 30.05.2019 10:00 - Görüntülenme: 47